ROTHENBERGER Values

Értékek

Mi egy olyan családként tekintünk magunkra, amely nyitott a világra, amely bátorsággal és vállalkozószellemmel tekint az új kihívások felé és előrelátóan szembenéz a problémákkal és elvárásokkal. Hiszünk a minőségben, szorgalomban, dinamikus fejlődésben és a tiszteletben, és ezen értékekre vállalati küldetésként tekintünk. A vállalati filozófia részeként 7 alapvető ROTHENBERGER értéket határoztunk meg, amelyek küldetésünk alapját képezik.

ROTHENBERGER Family Ties

Családi kötelékek

Mindannyian a globális ROTHENBERGER család tagjai vagyunk.

ROTHENBERGER Trust

Bizalom

A vállalati kultúránk az egymásba vetett bizalmon, őszinte és átlátható kommunikáción, következetes eljárásokon és becsületes együttműködésen alapul.

ROTHENBERGER Responsibility

Felelősség

Elismerjük a felelősségünket az elért eredményeinkre, az erőforrásokra és döntéseinkre vonatkozóan. Munkánk iránti elkötelezettségünkkel az ügyfelek és az alkalmazottak magas fokú elégedettségét érhetjük el.

ROTHENBERGER Efficiency

Hatékonyság

Hatékonyan dolgozunk, mivel egyszerűségre törekszünk és gyorsabbak vagyunk másoknál.

ROTHENBERGER Quality

Minőség

A dolgozóink, a termékeink és a folyamataink minőségére összpontosítunk, és minden tevékenységünkkel kiválóságról teszünk tanúbizonyságot.

ROTHENBERGER Courage

Bátorság

Megvan a bátorságunk ahhoz, hogy innovatívak legyünk, és változást hozzunk, még akkor is, ha ez kényelmi zónánk elhagyásával jár.

ROTHENBERGER Entrepreneurial Spirit

Vállalkozói szellem

Vállalkozói szellemmel végezzük munkánkat, a cselekvésre összpontosítunk, határozottak vagyunk, és soha nem adjuk fel. Készen állunk arra, hogy a jövőbe lépjünk!