ROTHENBERGER Mission & Vision

Misszió és vízió

Missziónk

A ROTHENBERGER az alábbiakat fogja tenni:

- A csőszerelési szerszámok előnyben részesített szállítójává válik minden lefedett piacon.

- A fenntartható növekedési hosszú távú célokra és vállalkozói gondolkodásra alapozza, miközben kétszámjegyű megtérülést és szilárd pénzügyi alapot valósít meg.

- Tartós kiváló minőségű és innovatív szerszámokat, gépeket és kiegészítőket tervez, gyár és értékesít, szállít, tart karban és javít, melyek kimagasló értéket képviselnek a professzionális felhasználók számára az egész világon.

- Hatékony és minőség orientált gyártási és szerviz folyamatokat alkalmaz.

- A végfelhasználókat jól képzett és a vásárlók kiszolgálására szakosodott nagykereskedőkön, meghatalmazott szerviz állomásokon és a vállalat tulajdonában lévő szervizközpontokon keresztül támogatja.

- A dolgozóknak olyan munkakörnyezetet biztosít, amely ösztönzi és megfelelően jutalmazza őket és kellemes számukra.

- A folyamatos fejlesztés kultúráját valósítja meg minden tevékenységben, a fejlesztés motorjai a kisméretű és motivált munkacsoportok.

- Minden tevékenységét etikus, felelősségteljes és a törvényeknek és szabályoknak megfelelő módon végzi.

Víziónk

- A ROTHENBERGER vezető szerepet tölt be a csőszerelőszerszámok és a kapcsolódó termékek piacán, és olyan praktikus kéziszerszámokat, gépeket, kiegészítőket és minőségi fogyasztási cikkeket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyek egyedi tulajdonságokkal és a felhasználók számára bizonyított előnyökkel rendelkeznek.

- A ROTHENBERGER termékei egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően minden problémára megoldást nyújtanak a professzionális végfelhasználók számára mind a csőszerelésben, mind a kapcsolódó szolgáltatásban és a karbantartásban.

- A célpiacokat és a vásárlói célszegmenseket világosan definiáljuk és különválasztjuk.

- A ROTHENBERGER mindezeknek a megvalósítását a kiváló gyártási szakértelemre és a vásárlókkal fenntartott közvetlen kapcsolatokra alapozza, melyek mögött a dolgozóink elkötelezettsége és vállalkozó szelleme hajtóerő.